3-9 Ekim Amatör Sporları Haftası Okul Futbol Turnuvası

3-9 Ekim tarihleri arası amatör sporlar haftası olması dolayısıyla okulumuz geneli sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenecektir.3 ve 4. Sınıf öğrencilerimiz arası düzenlenecek turnuvada yari final ,final ve üçüncülük müsabakaları yapılacaktır.Birinci olan sınıfa kupa ,ikinci ve üçüncü olan sınıfa madalya verilecektir.

Yarı finaller  Perşembe günü 3/A -3/B

Cuma günü   4/A -4/B sınıfları arası yapılacaktır.

Üçüncülük maçı pazartesi,final maçı ise Salı günü yapılacaktır.

Ödül töreni haftaya cuma günü istiklal marşı töreninde yapılacaktır.Takim kaptanları veli izin belgelerini okul müdür yardımcı Halil Seyhan'a teslim etmek zorundadır.Maclar öğrencilerimizin beden egitimi derslerinde 6. Ders saati kapalı spor salonunda olacaktır.

Turnuva hakemliğini Bilgisayar öğretmeni Hakan Sanar, İngilizce öğretmenimiz ve müdur yardımcımız Halil Seyhan yapacaktır.

Her sınıf 6 asıl 3 yedek öğrenci ismini sınıf öğretmenlerine bildirebilir.Ögrenci sayısı az olan sınıflar alt sınıflardan takviye yapabilir.