KARNELER VE TELAFİ EĞİTİMİ HAKKINDA

Sevgili öğrenciler  milli eğitim bakanlığımızdan yapılan açıklamada karnelerin 18 Haziran tarihinden itibaren e okuldan bakılabileceği ,2 temmuz itibari ile isteyenlere basılı olarak verilebileceği söylenmişti.

Taşımalı öğrencilerimizin 2 Temmuz tarihinde okula gelmelerinin zor olabileceğini düşündüğümüzden ,tüm öğrencilerimize basılı karneyi 18 Haziran Cuma  günü dağıtacağız.Karne almak isteyen tüm öğrencilerimizi 18 Haziran Cuma günü okula gelmesini isteriz.

Telafi eğitimi ile alakalı tüm  planlama bu hafta içi yapılacak öğretmenler  kurulu toplantımız sonrasında netleşecek ve sizlere duyrulacaktır.

Telafi eğitiminde yapılmasını istediğiniz yarışma ve aktivite fikirleriniz varsa ,sınıf öğretmeninize iletiniz.Biz de toplantıda değerlendirelim.