MEVLANA HAFTASI TURNUVASI TAMAMLANDI

Öğrencilerimizin Türk zeka ve  strateji oyunu mangalaya olan bilgi ,beceri ve kabiliyetlerinin daha da artması ve yaklaşan turnuvalara hazırlık olması için düzenlediğimiz mangala turnuvası sona erdi.Ünlü düşünür ve manevi büyüklerimizden olan Mevlana'yı anma haftasında düzenlediğimiz turnuvaya yoğun katılım oldu.50  öğrenci içinden ön elemeyi geçen 36 öğrencimiz İsviçre sistemi puanlama usulü ile yapılan turnuvada ter döktü.  Öğrencilerimizin severek ve eğlenerek mücadele ettiği turnuvada son tura kadar dereceler belli olmadı.

Son turda geriden gelip rakiplerini mağlup eden Emre Kula  şampiyon olurken ,Alperen Demir 2. ,Liderliği son turda bırakan İbrahim Cankal da 3. oldu.

3. ler ile aynı puanı almasına rağmen avaraj sistemi ile 4. lük paylaşan Anaokul öğrencisi Fatih Selim Süngü ve diğer ilkokul öğrencilerimiz Zeynep GÜNAY,Erva KÖK,Tunahan SÜNGÜ' 4.5 Puan alarak turnuvayı üst sıralarda bitirdiler.


Mart ayında yapılacak olan il şampiyonaları için mangaladan bir çok öğrencimiz ilçe temsilciliğine aday olduğunu bu turnuvada gösterdi.

İlçe temsilcisi olacak öğrencimiz bu turnuvayı ilk 15 sırada bitiren öğrencilerimiz arasında yine İsviçre sistemi ile yapacağımız turnuva ile belirleyeceğiz.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 13  kişi beğendi