TELAFİ EĞİTİMİ UÇURTMA ŞENLİĞİ İLE ŞENLENİYOR

Sevgiil çocuklar ilçe kaymakamlığımız ve milli eğitim müdürlüğümüzün de katkıları ile telafi eğitiminde sizler için harika bir faaliyet hazırlıyoruz.

İlçemizin tarihi mekanı AZİNAOİ'de uçurma şenliği ve bir dizi faaliyet düşünoyoruz.Bakanlığımızın sizler için göndereceği eğitim tırını duymuşssunuzdur.Eğitim tırı bayramdan sonra ilçemizde olacak.Biz de o günü daha renkli hale getirmek için bir dizi faaliyet hazırlıyoruz.

*UÇURTMA ŞENLİĞİ :İlçe kaymakamlığımızın sponsorluğunda öğrencilerimiz için uçlurtma alınacak ve uçurtma şenliği yapılacak.

*Zeka oyunları EQULİBRİO ve MANGALA turnuvası:Aizanoı tapınağının altındaki serin yerde zeka oyunları telafi

eğitiimine katılan  öğrencilerimiz ile adı geçen turnuvalar yapılacak.Kazananlar yine  madalya  ile ödüllendirilecek.

*MENDİL KAPMACA OYUNU:Etkin okuma kursuna kayıtlı telafi öğreniclerimiz oynayacak.

 

Telafi eğitimine daha önce okul web sitesi ve facebook adreslerimizden duyuru yapmıştık.Bize gelen veli dilekçeleri kapsamında  Etkin okuma ve zeka oyunları /Robotik telafi eğitiimine toplamda 25 öğrenci kayıt yaptırdı.Aynı kurslara başvuru olması halinde yeni bir grup açılabileceğini duyurmuştuk ancakherhangi bir başvuru olmadı.Bu doğrultuda telafi eğitimine kayıtlı 25 öğrencimizi ile bayramndan sonraki hafta yukarıda bahsini yaptığımız turnuva ve şenlikleri yapacağız.

 




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi