Okulumuz Hakkında

100. Yıl İlkokulu
CERELLER MAH. KONAK SK. NO 1/5 ÇAVDARHİSAR / KÜTAHYA
0274 3512677
02743512677
https://cavdarhisaryuzuncuyil.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

MİSYON

Biz, 100.YIL İLKÖĞRETİM OKULU AİLESİ olarak, bütün öğrencilerin; •Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, •Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, •Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, •İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, •Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, •Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, •Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, •Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :11
Öğrenci :140
Derslik :13
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:40 - 14:50

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe Merkezi Okulumuzun bünyesindeki Hacıkebir köyü anasınıfı, ilçe merkezeimize 3 km uzaklıktadır.Öğrenci sayısı azaldığından önümüzdeki yıl kapanacaktır.Öğretmenlerimizin tayin döneminde bu bilgileri göz önüne almaları gerekmektedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çavdarhisar 2200 civarında nüfüsu olan küçük bir tarihi beldedir.Aizanoi Antik kenti bu ilçenin sınırları içerisindedir.Yerleşim sıkıntısı olmayan bir ilçedir. Okulumuzun bünyesindeki Hacıkebir köyü anasınıfı, ilçe merkezeimize 3 km uzaklıktadır.Öğrenci sayısı azaldığından önümüzdeki yıl kapanacaktır.Öğretmenlerimizin tayin döneminde bu bilgileri göz önüne almaları gerekmektedir.

Sportif Etkinlikler

KAPALI SPOR SALONU

Bilimsel Etkinlikler

BÖLGE VE İL GENELİ YARIŞMALAR TÜRKİYE GENELİ ZEKA OYUNLARI YARIŞMALARI.

Proje Çalışmaları