Okulumuz Hakkında

Cereller Mahallesi, Konak Sokak, No 3, Çavdarhisar / KÜTAHYA
 Fotoğrafı

VİZYON

Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

MİSYON

Biz, 100.YIL İLKÖĞRETİM OKULU AİLESİ olarak, bütün öğrencilerin; •Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, •Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, •Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, •İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, •Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, •Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, •Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, •Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe Merkezinde

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çavdarhisar 2200 civarında nüfüsu olan küçük bir tarihi beldedir.Aizanoi Antik kenti bu ilçenin sınırları içerisindedir.Yerleşim sıkıntısı olmayan bir ilçedir.

KAPALI SPOR SALONU

BÖLGE VE İL GENELİ YARIŞMALAR