2024 Kütahya Zeka Oyunları İl Finalleri Tamamlandı

Bu yıl Rize'de 6. sı düzenlenecek olan tüm akıl ve zeka oyunları Türkiye finali öncesi  ilçelerden gelen birinciler  ile yapılan il elemeleri; Kütahya  il milli eğitim binası kendin yap atölyesinde yapıldı .

Kütahyamızı temsil edecek öğrencilerin seçileceği turnuvada okulumuz öğrencileri ve okulumuzdan mezun olan ortoakul öğrencilerimiz harika maçlar çıkardılar.

Mangala oyununda hem ilkokul hem ortaokul şampiyonu ilçemiz öğrencilerinden oldu .

İlkokulda Alperen Veysi Demir , Ortaokulda da Çavdarhisar Ortaokulu öğrencisi Emre Kula il şampiyonu oldu .

Pentego oyununda ilkokul öğrencimiz Enes Demirsöz İl ikincisi,Tunahan Süngü ise il şampiyonu oldu.Bu oyunda Tunahan üst üste üç yıldır il şampiyonu olma ünvanını da kazandı.

Küre oyununda Çavdarhisar İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Zeynep Demirkan İl şampiyonu olurken, okulumuz öğrencisi Erva Kök il ikincisi oldu.

Equlibrio oyununda ise Aymira Günay, geleneği bozmadı ve üst üste üçüncü kez il şampiyonu oldu .

Qbits oyununda ise okulumuz öğrencisi Ece Ertaş il üçüncüsü oldu .

Şampiyon öğrencilerimiz, ilimizi mayıs ayındaki Türkiye finalinde temsil edecek.

Öğrencilerimiz üzerinde emeği geçen okul idaremize , tüm öğretmenlerimize ,kurs açma hususunda  tüm desteği sunan halk eğitim merkezimize ,ilçe milli eğitim müdürümüze ve ailelerimize teşekkür eder, şampiyonlarımıza Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

06-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-2024