30 AĞUSTOS AİZANOİ AKIL VE ZEKA OYUNLARI MANGALA TURNUVASI

2. GELENEKSEL 30 AĞUSTOS AİZANOİ AKIL VE ZEKA OYUNLARI MANGALA TURNUVASI

️Tarihin en derinliklerinde yeniden buluşuyoruz.

Turnuvamıza ilimiz sınırları içindeki 7-10 yaş arası tüm öğrencilerimiz katılabilir.Turnuva kontenjanı  64 öğrenci ile sınırlıdır.(4. Sınıftan 5. Sınıfa geçen öğrenciler de katılabilir)İlkokul - ortaokul diye kategoriye ayrılmayacak, tek katagori olarak  7-10 yaş arası (2013-2017 doğumlular) tüm öğrenciler katılacaktır.

Yarışma 30 Ağustos günü saat 10.00'da kayıt kontrol işlemi ile başlayacaktır.

Kontenjan dolmaması halinde komşu illerimizden misafir öğrenciler katılabilecektir.

Turnuvamızda İsviçre sistemi sistemi uygulanacaktır ;ancak averaj sistemi uygulanmayacaktır.İsvicre sistemi 6 tur sonucu aynı puanı alan öğrenciler kendi aralarında  tek maçlık eşitlik bozma müsabakası  yapacaklardır.İsvicre sistemi 6 tur sonucu listede daha önde olan öğrenci tek maçlık eşitlik bozma müsabakasında hamle üstünlüğünü elde ederek maça başlayacaktır.
Aynı puanı alan öğrenci sayısı 2'den fazla ve tek sayı ise listede en önde olan öğrenci bay geçip diğer öğrenciler arasındaki müsabaka sonucunu bekleyecektir.

Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan öğrenci madalya ve 500 TL para ödülü kazanacaktır.
2. 'ye 300 TL 3.ye 200 TL ,4. ye 150 ,5.ye 100 TL

Turnuvamıza katılan en küçük üç öğrenci İsviçre sistemi 6 tur sonucu oluşan sıralamaya göre ilk 5'te yer alamazsa bile  teşvik madalyası kazanacaklardır.

Turnuva resmi yazısı ilimizdeki tüm ilkokullara ulaşacaktır.Kayıt için kurumumuz ile iletişime geçebilir,gelen resmi yazıdaki prosedüre uygun olarak katılımcı öğrencinin ad soyad ,okul ,doğum tarihi ve veli iletişim bilgilerini ilgili numaraya dailetebilirsiniz.




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 7  kişi beğendi