Futbol Topu Hediyeli Mangala Sınıf Elemeleri tamamlandı

Öğrencilerimizin 2000 yıllık Türk zeka strateji oyunu olan Mangalaya olan ilgilerini bilgi ve becerilerini artırmak;zeka oyunları ile dikkat,zeka ve problem çözme becerilerinin geliştirmek için sık sık yaptığımız turnuvalara bir yenisini daha ekledik .Okul geneli bahar turnuvası ismini verdiğimiz mangala turnuvasının ilk aşaması olan sınıf elemeleri bugün tamamlandı.

Aşağıdaki öğrencilerimiz kendileri gibi çok iyi oynayan sınıf arkadaşlarını eleyerek ikinci tura yükseldiler.

4A Emre,Zeynep ,Behiye, Ayşe

4/B İbrahim ,Abdullah ,Tunahan

3/A Ahmet ,Beyza,Osman Tuna

3/B Batuhan ,Ece,Alperen, Buse

2/A Betül,İbrahim ,Eylül

2/B Yaşar Berat, Emre

1/A Ömer Faruk ,Pelin,Eymen

26-04-2023Turnuvanin ikinci aşaması nasıl olacak?

İsmi yazılı öğrencilerimiz 27 Nisan Perşembe öğle arası 5 tur maç yapıp puan usulü ile ilk 8 e girmeye çalışacaklar.

İlk 8 giren öğrenciler 2 Mayıs günü Basketbol ligi play off turunda olduğu gibi

1.ile 8.

2.ile 7.

3.ile6.

4. İle 5. Karşı karşıya gelecek .

Hamle üstünlüğü ilk 4 sırada bitirenlerde olacak şekilde eleme usulü maç yapacaklar.2 Mayıs'ta şampiyon olan öğrenci Futbol topu ve madalya diğer 4 öğrenci de madalya ile ödüllendirilecektir.